ID: 13552

Stan, Ilidža, Centar

 

Foto


Opis nekretnine


LUXURI & Partneri predstavljaju vam najnoviju luksuznu nekretninsku ponudu – Ilidza Sky!

Ovdje se spaja suvremenost, udobnost i predivan pogled u jedinstveno iskustvo življenja. Ilidza Sky je vaša prilika da postanete stanar modernih apartmana, novogradnje koji se protežu na drugom, trećem i petom spratu.

Apartman A1, prostran 112 m2 dom, donosi vam 3 spavaće sobe, prozračan dnevni boravak, kuhinju opremljenu po najsavremenijim standardima i dva balkona s neodoljivim pogledom na grad, planinu i rijeke. Uživanje u svakom trenutku postaje stvarnost.

Ovdje sve odiše svježinom – od moderno opremljenih kupatila, do tarket podova i visokokvalitetne keramike prve klase. Stolarija Schuco doprinosi elegantnoj estetici.

Ilidza Sky nije samo o predivnom stanu, već i o privilegiranoj lokaciji. Smješten uz rijeku Željeznicu, ova zgrada nudi opuštajuće okruženje, a opet je blizu svim sadržajima. Tramvajska i autobuska stanica su na par minuta hoda, a u blizini se nalaze tržni centri, restorani, vrtići i sve što vam je potrebno.

Ovo je dom gdje se udobnost i elegancija stapaju sa praktičnošću i prirodnim okruženjem. Ilidza Sky je vaša prilika da uživate u svim aspektima svakodnevnog života. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam omogućili da doživite Ilidza Sky uživo.

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati nekretnine , mozte nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Ciriković (Bjelak)

Kontakt:
-info@luxuri-partneri.com
📲 +387 61 368 456
📲 +387 61 207 448
     +387 33 692 587
📌 Blažujski drum 2, 71000 Ilidža, Sarajevo
🌐 www.luxuri-partneri.com
Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Slike Nekretnina možete pogledati ispod TEKSTA

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri