ID: 13454

Stan, Stup, Ilidža

 

Foto


Opis nekretnine


Luxuri i Partneri prodaju prekrasne stanove u naselju Izvor, na Stupu, Sarajevo! Ovo je prilika za vas da postanete dio nove gradnje i osjetite udobnost i luksuz novog doma.

Svaki stan u ovoj modernoj novogradnji nudi prostranu unutrašnjost s uredno raspoređenim prostorijama. Ovaj stan na trećem spratu sa 50 m2 površine pruža vam sve što vam treba za ugodan život. Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom, prostranog kupatila te lijepog balkona.

Lokacija je nevjerojatno povoljna, sa svim sadržajima na dohvat ruke. U neposrednoj blizini nalaze se vrtići, trgovine kao što su BEST i KONZUM, pekara, privatna klinika, picerija i mnogi drugi sadržaji. Autobuska i tramvajska stanica su također u blizini, olakšavajući vam svakodnevne putovanje.

Zgrade u ovom naselju su izgrađene s iznimnom kvalitetom, pružajući vam sigurnost i mir. Stanovi su nenamješteni, što vam omogućuje da prostor uredite prema vlastitim željama i stilu.

Cijena ovog stana iznosi 189.990 KM. Ovo je jedinstvena prilika da se domažete svog savršenog stana u novogradnji na atraktivnoj lokaciji. Rezervirajte svoj termin za razgledavanje i iskoristite ovu neponovljivu priliku! 🏢🌟

 

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati stan , mozte nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Bjelak (Cirikovic)

Kontakt:
-info@luxuri-partneri.com
📲 +387 61 368 456
📲 +387 61 207 448
📌 Blažujski drum 2, 71000 Ilidža, Sarajevo
🌐 www.luxuri-partneri.com
Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Slike Nekretnine možete pogledati ispod TEKSTA

 


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri