ID: 13221

Stan, Stup, Ilidža

 

Foto


Opis nekretnine


🏢✨ LUXURI I PARTNERI PRODAJU – Luksuzna gradnja i vrhunski dizajn! 🌟🏙️

📍 Lokacija i blizina svih sadržaja:

LUXURI I PARTNERI predstavljaju vam ovaj izuzetan objekat smješten na samoj stupsko petlji u ulici Nikole Šopa. Njegova izvanredna lokacija omogućava vam privilegiran položaj s nevjerojatnom blizinom svih neophodnih objekata za vaš svakodnevni život. Marketi Konzum i Best su udaljeni samo 20 metara, a BH POŠTA / WESTERN UNION se nalazi na 60 metara udaljenosti. Vjerski objekat je udaljen 150 metara, dok se dvije apoteke nalaze na svega 60 metara udaljenosti.

Ambulanta Stup je udaljena samo 10 metara, dok se Poliklinika “SRCE SARAJEVA” nalazi na 30 metara udaljenosti, a Poliklinika “Al-Tawil” na 50 metara udaljenosti. Stomatološka ordinacija je udaljena samo 30 metara.

Autobuska stanica je udaljena 30 metara, a tramvajska stanica se nalazi na 50 metara udaljenosti. Hotel Saplast koncept je udaljen samo 20 metara, a frizerski saloni, pedikura i Spa centar su na 30 metara udaljenosti. Benzinska pumpa INA je udaljena 280 metara, a Radon plaza je udaljena 880 metara. Centar grada je udaljen 6.8 km, aerodrom 2.7 km, a centar Ilidže je udaljen 1.8 km.

🌟 Luksuz i dizajn:

Ovaj objekat je jedinstven po svojim impresivnim karakteristikama. Ugrađeni kvalitetni materijali i moderni dizajn stvaraju jedinstvene stanove koji su idealni za udoban život. Prostrani balkoni s panoramskim staklima pružaju vam nevjerojatan pogled na okolne pejzaže i stvaraju osjećaj povezanosti s prirodom. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi ispunio vaša najviša očekivanja.

💎 Kvalitetni detalji:

Prozori su extra veliki, trostruko staklo s refleksijom sa vanjske strane. Električne vanjske roletne u atraktivnoj atrancit boji omogućavaju vam kontrolu nad osvjetljenjem i privatnošću. Sigurnosne kamere pokrivaju cijelu zgradu, pružajući vam dodatnu sigurnost i mir. Luksuzno opremljen lift kapaciteta 13 osoba omogućava vam brzo i udobno kretanje po zgradi. Vrata su “kraljevska” veličine, širine 90cm i visine 240cm, dodatno naglašavajući prestiž i eleganciju. Podovi su obloženi premium hrastovim parketom, dok je podno grijanje prisutno i na balkonima, pružajući vam ugodnu atmosferu i maksimalnu udobnost.

Završena kupatila i kuhinje, malterisanje je završeno, lift je montiran, faza grijanja je završena, faza fasade je 50% završena. Završen je estrih, igletovani zidovi i faza moleraja. Sve što smo nabrojali ima certifikat i firma koja prati naš rad i kvalitet izvedenih i ugrađenih materijala. Parket se trenutno postavlja, a očekujemo završetak do kraja augusta, prije roka.

Svečano očekujemo završetak radova do kraja augusta, prije roka, kako bismo vam pružili nekretninu iz snova. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog ekskluzivnog stana i uživate u luksuzu svakodnevnog života. Kontaktirajte nas danas kako biste saznali više i rezervirali svoj termin za razgledavanje. Vaša sreća je naša misija!

 

NAPOMENA navedena tražena cijena predstavlja preporučenu cijenu za predmetnu nekretninu. Vlasnik nekretnine zadržava pravo da u svakom trenutku do pismenog zaključenja Rezervacije, Predugovora, Ugovora o zakupu ili Ugovora o kupoprodaji nekretnine prihvati cijenu koja može biti niža, ista ili viša od preporučene, ponuđenu od strane kupca/zakupca kojeg vlasnik odabere uz posredovanje agencije.

Ukoliko zelite pogledati nekretnine , možete nas kontaktirati na jedan od navedenih brojeva :

 

Licencirani Agent za nekretnine: Elmedina Ciriković (Bjelak)

Kontakt:
-info@luxuri-partneri.com
📲 +387 61 368 456
📲 +387 61 207 448
📲 +387  33 692 587
📌 Blažujski drum 2, 71000 Ilidža, Sarajevo
🌐 www.luxuri-partneri.com
Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Slike parcela možete pogledati ispod TEKSTA.


Luxuri & Partneri nekretnine i posredovanje je kompanija iz Sarajeva koja nudi svojim klijentima više uslužnih djelatnosti. Nositeljska djelatnost su nam Nekretnine na području BIH.
Razmišljate li o kupnji ili prodaji nekretnine agencija Luxuri je pravi odabir.

Upisani u Registar posrednika pod brojem 35/2023 kod Federalnog ministarstva trgovine na osnovu Rješenja o ispunjavanju uvjeta za obavljanje posredovanja u prometu nekretnina broj 05-04-8-UT/22 od 03.03.2023. godine

Nekretnine i Posredovanje Nekretnine i Posredovanje
    KONTAKTIRAJTE NAS
  • Adresa:Blazujski Drum 2, 71210 Ilidza - Sarajevo, Bosna i Hercegovina

  • Telefon:+387 61 368-456 i +387 61 207 448

  • Email: info@luxuri-partneri.com

© LUXURI Nekretnine 2013. Sva prava zadržana. Design by Luxuri & Partneri